Καλάθι αγορών: 0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αγορές Ανανέωση
Πληρωμή

Peggy Sage Contouring

Το Contouring είναι μια τεχνική μακιγιάζ που χρησιμοποιεί τα καλλυντικά για να καθορίσει, να ενισχύσει και να  τονίσει τη δομή του προσώπου  ή άλλα μέρη του σώματος, όπως τα στήθη.
Η δημιουργία περιγράμματος γίνεται συνήθως με τοποθέτηση μιας ζεστής ή κρύας απόχρωσης,  ενός τόνου χρώματος που είναι μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρες από το χρώμα του δέρματος, σε περιοχές όπως είναι οι κοιλότητες των μάγουλων, στο πλάι της μύτης στο πάνω μέρος του μετώπου, στους κροτάφους, στα πλαϊνά του σαγονιού και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο για να δώσουν μια σκιά και αδυνάτισμα.

Μπορεί να συμπληρωθεί με ένα highlighter που είναι μία ή δύο αποχρώσεις ελαφρύτερες από το χρώμα του δέρματος σε περιοχές του προσώπου που είναι πιο εμφανείς, όπως στα μήλα στα μάγουλα και στην άκρη της μύτης ή της ζώνης Τ
Αξίζει να δούμε λίγο την Ιστορία του, Τον 16ο αιώνα, η τεχνική αυτή χρησιμοποιήθηκε από ηθοποιούς, οι οποίοι  χρησιμοποιούσαν κιμωλία και αιθάλη στα πρόσωπά τους για να βοηθήσουν τα μέλη του κοινού να διαβάσουν τις εκφράσεις του προσώπου τους.
 Στα τέλη του 18ου αιώνα, όταν εφευρέθηκε η ηλεκτρική ενέργεια και τα φώτα χρησιμοποιήθηκαν ευρέως στο θέατρο και η αιθάλη δεν αποτελούσε πλέον επιλογή. Αντί της αιθάλης, οι ηθοποιοί  χρησιμοποιούσαν άλλους τρόπους φωτοσκίασης για να βοηθήσουν τα μέλη του ακροατηρίου να αποκρυπτογραφήσουν τα συναισθήματά τους.
Την περίοδο 1800 με 1900, και ειδικά την περίοδο της βασιλείας της ​​η βασίλισσα Βικτώρια θεωρούσε το μακιγιάζ χυδαίο, καθώς μόνο οι ηθοποιοί  και οι πόρνες φορούσαν μακιγιάζ.
Το μακιγιάζ τότε μπορούσε να αγοραστεί μόνο σε καταστήματα κοστουμιών.
Στη δεκαετία του '20 και του '30, η εμφάνιση του θα παρατηρηθεί στον κόσμο του κινηματογράφου.
Στη δεκαετία του 1950, η εποχή της γοητείας του Παλαιού Χόλυγουντ, τα χαρακτηριστικά ήταν απαλά ομοιόμορφα και σκιασμένα.
Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε από κορυφαίους ηθοποιούς όπως οι Audrey Hepburn, Marilyn Monroe και Elizabeth Taylor.
Στη δεκαετία του '90 και του 2000, η ​​πρακτική αυτή εφαρμόστηκε εκτός από το πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος ("contouring boob") - έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω του αυξανόμενου αριθμού με εικόνες διασημοτήτων που εμφανίζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης
Σήμερα το Contouring είναι ξανά στην εποχή και στη μόδα με πιο εξελιγμένα προϊόντα, περισσότερες αποχρώσεις  με νέες μεθόδους και τεχνικές, καλύτερης ποιότητας υλικά κοκ.
Και ασφαλώς δεν θα μπορούσε Peggy Sage να μην είναι παρών και σε αυτό με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων μακιγιάζ και όχι μόνο.
Όλα τα προϊόντα Peggy Sage θα τα βρείτε στις κατηγορίες του BeautyCosmos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

211 8001005
210 5712326
210 4222628
2310 240344

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 09:00-21:00
(Εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 29, Νέα Ερυθραία

BLOG ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δωρεάν Αποστολή