Καλάθι αγορών: 0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αγορές Ανανέωση
Πληρωμή

Peggy Sage - Beauty Cosmos | Προϊόντα ομορφιάς

ietaireia

 

BeautyCosmos.gr Το e-shop της Ομορφιάς !!!

Αγοράσετε τώρα Online, στις καλύτερες τιμές, τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν οι Celebrities και χαρίστε στον εαυτό σας την εικόνα που θαυμάζετε !

Γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική !

H Beauty Cosmos διαθέτει άμεσα και υπεύθυνα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, Χιλιάδες καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, επιλεγμένων Brands. Στο e-shop της εταιρείας μας οι πελάτες μας αγοράζουν online εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια !! τα προϊόντα που επιθυμούν στις καλύτερες τιμές.

Είμαστε σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, με ισχυρή παρουσία στην αγορά, με πελατοκεντρικό και καινοτόμο χαρακτήρα, που  στόχο έχουμε την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσφέρουμε  την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών,  βάσει των αξιών, που εκφράζονται από τις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς, όπου ορίζεται ως βασική μας προτεραιότητα.

Η επικοινωνία που αφορά στο marketing, της επιχείρησης γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Και ασφαλώς εργαζόμαστε, ώστε να εξασφαλίζουμε το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας,

"Μέλημα μας είναι η διασφάλιση για τους πελάτες μας, υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών"


Είμαστε παρών στην παγκόσμια αγορά, εξασφαλίζοντας καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται επαρκώς στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Γι αυτό στις επιλογές μας βρίσκονται μόνο ξεχωριστά προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση.

"Ο τελικός καταναλωτής είναι για εμάς το σημείο στο οποίο εστιάζονται όλες οι προσπάθειές μας "

Πιστεύουμε στη σωστή εξυπηρέτησή του, και φροντίζουμε τα προϊόντα που επιλέγουμε να εξασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα, στιλ και τιμή, σε ένα σύγχρονο, εύκολο και ελκυστικό ηλεκτρονικό περιβάλλον, παρέχοντάς του την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής, άμεσης ανταπόκρισης και ασφαλών συναλλαγών με πιστοποιητικά ασφαλείας.

Για το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση του, σε έναν ευχάριστο εργασιακό χώρο, ομαδικής εργασίας και ανοικτής επικοινωνίας, με σκοπό, ένα ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης για σας.

 

BeautyCosmos

Γιατί o κόσμος μας είναι όμορφος !!!

Το e-shop της ομορφιάς

  • Προϊόντα Peggy Sage
  • Μακιγιάζ και Αισθητική
  • Μανικιούρ και Πεντικιούρ
  • Καλλυντικά προσφορές
  • Περιποίηση δέρματος και Αντιγήρανση
  • Επαγγελματικά Εργαλεία & εξοπλισμός
  • Αναλώσιμα

Γιατί o κόσμος μας είναι όμορφος !!!

Χιλιάδες καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς επιλεγμένων Brands.

BeautyCosmos Brands

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

211 8001005
210 5712326
210 4222628
2310 240344

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 09:00-21:00
(Εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 29, Νέα Ερυθραία

BLOG ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δωρεάν Αποστολή