ΔΩΡΕΑΝ αποστολές
για αγορές με κάρτα
Καλάθι αγορών: 0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αγορές Ανανέωση
Πληρωμή

Η γυναίκα μητέρα και η προσωπική της φροντίδα

Όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα, βασική της προτεραιότητα είναι οι ανάγκες και η φροντίδα των παιδιών.

Οι προσωπικές της επιθυμίες περνούν σε δεύτερο πλάνο και σε κάποιες περιπτώσεις τείνουν να εξαλειφθούν εντελώς! Ακόμα και οι καθημερινές της συνήθειες για την περιποίηση του εαυτού της, που υπήρχαν στην προ-παιδιών εποχή, τώρα περιορίζονται σημαντικά.

Ο χρόνος που αφιέρωνε για να φροντίζει την εμφάνισή της, πλέον έχει περιοριστεί. Επειδή όμως δεν πρέπει να ξεχνά πως ταυτόχρονα με το να είναι μητέρα, είναι και γυναίκα, και πως όση υποχρέωση έχει απέναντι στα παιδιά της, έχει και στον εαυτό της, και αυτό για τον απλούστατο λόγο πως αν δεν φροντίσει τον εαυτό της δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει στα παιδιά της την ποιότητα της φροντίδας που επιθυμεί.

Ένα καλό παράδειγμα για να γίνει πιο σαφές αυτό είναι να θυμηθούμε την αεροπορική οδηγία για τη χρήση της μάσκας, που λέει πως όταν υπάρξει πρόβλημα οξυγόνου στην καμπίνα και πέσουν οι μάσκες από την οροφή οι συνοδοί των μικρών παιδιών πρώτα να φορέσουν την δική τους μάσκα και εν συνεχεία στα παιδιά. Και αυτό γιατί; για να είναι σε θέση να τα προστατέψουν, γιατί αν χάσουν οι ίδιοι τις αισθήσεις τους, τότε τα παιδιά κινδυνεύουν πιο πολύ.

Έτσι λοιπόν η γυναίκα μητέρα θα πρέπει να γίνει πιο πρακτική ώστε να κερδίζει από αυτό, για παράδειγμα να φορέσει γάντια όταν πλένει πιάτα ή κάνει δουλειές με απορρυπαντικά και χημικά, έτσι θα αποφύγει την ξηρότητα και τα χέρια της θα παραμείνουν απαλά. Μπορεί ακόμα να απλώνει μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών το βράδυ που θα δρα ενώ κοιμάται.

Η απολέπιση είναι σημαντική για να κρατήσει το δέρμα της σφριγηλό και λαμπερό. και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο ενώ κάνει το καθημερινό της ντους, με ένα σφουγγάρι- λούφα, μαζί με το αφρόλουτρο, θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα κάνει την επιδερμίδα της λαμπερή και θα νοιώσει ανανεωμένη.

Επίσης μπορεί να προσφέρει μια καλή φροντίδα στη επιδερμίδα του προσώπου της σε πολύ σύντομο χρόνο, χωρίς πολλά προϊόντα και με λίγα χρήματα χρησιμοποιώντας μια κρεμά ΒΒ οι οποίες προσφέρουν κάλυψη και ομοιομορφία, χωρίς να χρειαστεί να εφαρμόσει άλλο makeup ή πούδρα και χωρίς να επιβαρύνει περισσότερο την επιδερμίδα της. Επίσης ενυδατώνουν και ομοιογενοποιούν το χρώμα της επιδερμίδας, σβήνουν  τις ατέλειες, αποκαλύπτουν τη λάμψη του δέρματος και χρησιμοποιούνται  σαν ενυδατική περιποίηση. Και για το καλοκαίρι οι BB cream συνδυάζουν και αντηλιακή προστασία.

Το ίδιο μπορεί να κάνει σε κάθε κομμάτι που αφορά την περιποίηση του εαυτού της, γυναίκα είναι πολλά μπορεί να καταφέρει... εμείς απλά της υπενθυμίζουμε την σημασία να φροντίζει τον εαυτό της.

Πρόσφατες αναρτήσεις 
 
 


Πραγματοποιήστε τις αγορές σας 24 ώρες το 24ωρο

Beauty Cosmos

 

Τηλεφωνικό κέντρο:
211 8001005
210 5712326
210 4222628
2310 240344

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 09:00-21:00
Σάββατο 10:00-16:00

(Εκτός Κυριακής)Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 29, Ν. Ερυθραία

PETA Cards
sc 62x34 vbv
QRcode

Blog ομορφιάς