Καλάθι αγορών: 0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αγορές Ανανέωση
Πληρωμή

Φροντίδα χεριών

Τα χέρια είναι το επόμενο σημείο του σώματος μετά το πρόσωπο και το λαιμό που αποτυπώνονται τα σημάδια του χρόνου. Επίσης μαρτυρούν τον τρόπο ζωής μας και τον βαθμό που περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε τα χέρια μας χωρίς προβλήματα, απαλά, χωρίς σκασίματα λεία και όμορφα. Και ασφαλώς είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία του ανθρώπου. Γι αυτό  αξίζει να αφιερώνουμε χρόνο για την φροντίδα τους.

Μια ενυδατική κρέμα χεριών ανά διαστήματα 2 - 3 φορές μέσα στη μέρα είναι χρήσιμη επίσης καταπληκτικά οφέλη προσφέρουν στα χεριά τα προϊόντα προσώπου έστω μια φορά τη εβδομάδα, θα αντιλήφθητε την διαφορά. Όταν κάνουμε τις δουλείες του σπιτιού που ερχόμαστε σε επαφή με χημικά προϊόντα είναι καλό να φοράμε γάντια ώστε να μην έρχεται άμεσα σε επαφή το δέρμα μας με αυτά.

Η peggy Sage προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας χεριών ώστε να προλαβαίνουμε ακόμα και να διορθώνουμε κάποια προβλήματα και ασφαλώς να διατηρούμε την άριστη εμφάνιση τους. Προϊόντα  πλούσια σε βιταμίνη E και προβιταμίνη B5 λοσιόν  σχεδιασμένες για να δώσουν καινούργια νεότητα, απαλότητα και ελαστικότητα στα χέρια και τα νύχια. Διορθωτικές κρέμες για τα χέρια. Προστατεύουν την επιδερμίδα των χεριών που ταλαιπωρούνται και ξηραίνονται λόγω εξωτερικών βλαβερών παραγόντων. Και ότι άλλο χρειάζεστε.

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

211 8001005
210 5712326
210 4222628
2310 240344

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 09:00-21:00
(Εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 29, Νέα Ερυθραία

BLOG ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δωρεάν Αποστολή