ΔΩΡΕΑΝ αποστολές
για αγορές με κάρτα
Καλάθι αγορών: 0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αγορές Ανανέωση
Πληρωμή

Ηλιοθεραπεία

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής! Και ασφαλώς ωφελεί τον άνθρωπο. Χωρίς το φως και την θερμότητά του ήλιου δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή στον πλανήτη. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί τον λάτρεψαν, ακόμα και τον θεοποίησαν. Εμείς σήμερα όταν εκθέτουμε τον εαυτό μας στο φως του λέμε ηλιοθεραπεία άραγε θεραπεύει; Σαφώς και θεραπεύει.

Δημιουργεί και επιταχύνει το μεταβολισμό του ανθρώπου. Γι' αυτό η έκθεσή μας στον ήλιο, ωφελεί αφάνταστα τον άνθρωπο οπωσδήποτε με μέτρο να μην ψηνόμαστε σαν μπριζόλες όλη μέρα στον ήλιο, αλλά με σύντομες εμφανίσεις στην απ' ευθείας έκθεση του δέρματος μας στον ήλιο. Περίπου 10 λεπτά την ημέρα Γιατί  η παρατεταμένη διάρκεια έκθεσης του δέρματος μας στον ήλιο δημιουργεί βλαβερά αποτελέσματα.

Τα οφέλη του είναι ότι δημιουργεί τις βιταμίνες Α και D που η ικανότητα σύνθεσης αυτής της θαυματουργής βιταμίνης D από τον οργανισμό μας μειώνεται όσο μεγαλώνει η ηλικία μας. Ένα από τα πολλά οφέλη είναι αναζωογόνηση του δέρματος, το οποίο με τη σειρά του αυτοπροστατεύεται απέναντι του παράγοντας μελανίνη.

Τα οφέλη όμως που ο ήλιος μας δίνει είναι ευεργετικά, τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχική μας διάθεση  και ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μην ωφελεί την εμφάνιση και την ομορφιά.

 •  Μας κάνει χαρούμενους
   Εξαφανίζει τα σπυράκια
   Χαρίζει λάμψη στα μαλλιά
   Βοηθά το έκζεμα και την ψωρίαση
   Μειώνει τα καρδιακά επεισόδια
   Δυναμώνει τα οστά


Σωστή χρήση λοιπόν όχι αποφυγή !!

Πρόσφατες αναρτήσεις 
 
 


Πραγματοποιήστε τις αγορές σας 24 ώρες το 24ωρο

Beauty Cosmos

 

Τηλεφωνικό κέντρο:
211 8001005
210 5712326
210 4222628
2310 240344

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 09:00-21:00
Σάββατο 10:00-16:00

(Εκτός Κυριακής)Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 29, Ν. Ερυθραία

PETA Cards
sc 62x34 vbv
QRcode

Blog ομορφιάς