Καλάθι αγορών: 0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αγορές Ανανέωση
Πληρωμή

Μικρές συμβουλές για τα νύχια

Τα νύχια είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για τη γυναίκα, και την εμφάνιση της.
Για να έχουμε  όμως ωραία νύχια χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτά. Χρήσιμο είναι να φοράμε γάντια στις δουλείες του σπιτιού, παρότι είναι άβολα κάποιες φορές, βοηθάνε όμως στην διατήρηση των νυχιών αλλά και των χεριών γενικότερα.

Να πούμε επίσης ότι καλό είναι να μην  τρώμε τα νύχια μας γιατί  εκτός από το ότι τα καταστρέφουμε, δημιουργούμε  μία αγχωτική – νευρική συνήθεια που αυξάνει το άγχος αντί να το μειώνει. Τα νύχια μας δεν είναι εργαλεία δηλαδή ψαλίδι, κατσαβίδι, για να ανοίγουμε κουτιά νε ξεβιδώνουμε βίδες κοκ.

Η διατροφή ασφαλώς και στα νύχια έχει το ρόλο της, οι ειδικοί συμβουλεύουν πολύ νερό και ψάρια για την καλή τους υγεία. Το βάψιμο τα προστατεύει, χρησιμοποιώντας και μια σωστή βάση είναι ακόμα καλύτερα. Επίσης και το ξεβάψιμο τους είναι απαραίτητο ανά χρονικά διαστήματα. Οι κρέμες μας βοηθάνε και λειτουργούν πολύ καλά το βράδυ γιατί παραμένουν στα χέρια μας όλη νύχτα.

Τα νύχια έχουν την ικανότητα να απορροφούν αρκετά το νερό, γι αυτό παρατηρούμε ότι μαλακώνουν εύκολα, και  γίνονται πιο ευάλωτα  όταν έρθουν σε επαφή για αρκετή ώρα με το νερό. Γι αυτό καλό είναι μετά από το μπάνιο  ή πλύσιμο πιάτων να τα στεγνώνουμε  με μια πετσέτα.

Και ασφαλώς τα περιποιημένα και βαμμένα νύχια προσθέτουν πάντα στην γυναικεία εμφάνιση και προσωπικότητα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

211 8001005
210 5712326
210 4222628
2310 240344

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 09:00-21:00
(Εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 29, Νέα Ερυθραία

BLOG ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δωρεάν Αποστολή